Stilinizde Mutlaka Bulunması Gereken Şık Parçalar

Stilinizde Mutlaka Bulunması Gereken Şık Parçalar

Her dolapta olması gereken parçalar dört mevsim iyi bir stile kavuşmaya yardımcı olur. Zamansız parçalar yıllara meydan okuyan tasarımlarıyla her kadının yaşamına yenilik ve şıklık kazandırır. Genç bir kızda ya da genel çerçevede stil sahibi bir kadının dolabında olması gereken parçalar, şık giyinmenin formülünün çözüldüğünü gösterir. Şıklık doğru parçaları seçmekten geçer, trendleri öngörmeyi gerektirir. Tek sezon hit olacak giysiler kombin fikirleri bulmayı zorlaştıracağı gibi sonraki sezonda fazlalığa dönüşebilir. İşte bu yüzden birlikte stilinizde mutlaka bulunması gereken çok yönlü kıyafetleri inceleyeceğiz. Hadi başlayalım.

Kaşkorse kazak

Yumuşacık, incecik, yeterince sıcak tutan ve minimal tasarımlarıyla ayrıcalıklı şıklık sunan kaşkorse kazakları mutlaka keşfedin. Kaşkorse kazak modelleri hem klasik kesim hem de crop tasarım alternatifleriyle kombin fikirleri için ilham veriyor. Kot pantolon, eşofman, etek, tayt üstüne keyifle giyilen kaşkorse kazaklar, modadan hiç anlamayan ya da basic stil oluşturmaktan hoşlananlar için risksiz şıklık sunuyor, zamana yenilmiyor.

Crop top bluz

Crop top modelleri yeni çağın basic tişörtleri sayılıyor artık. Eşofmandan abiye eteğe kadar her parçanın üstüne yakışan crop top tasarımları, zengin bir yelpazeye sahip. Dolabınızda mutlaka siyah, beyaz, nüde gibi joker renklerde bulunmasını öneririz. Crop top kıyafetler mevsim engeline takılmadığı için dört mevsim kullanılıyor, stilinize ışık tutuyor.

Basic t-shirt

Basic tişört tıpkı küçük siyah elbiseler gibi dolapların vazgeçilmezidir. Dolabınızda basic tişört bittikçe almalı, renklendirmelisiniz. Siyah ve beyaz mutlaka olması gereken iki renk seçeneği. Blue Jean, pileli etek, eşofman, şort, tayt gibi alt giyimi oluşturan neredeyse tüm parçalara tişörtler eşlik edebiliyor. Siyah kalem etek üstüne şık beyaz tişört giyip topuklu ayakkabı ve uzun bir kolye tercih ettiğinizde şık ofis kombini elde edebilirsiniz. Basic tişört modellerini asla küçümsemeyin ve dolabınıza ekleyin.

Tayt

Tayt, tayt, tayt… Taytsız bir kadın stili düşünmek neredeyse imkânsız. Taytlar, yeni eşofmanlar olarak günlük stile hakimiyet kuruyor. Tayt kombin fikirleri her geçen gün yenileniyor, taytlar zamanda yolculuk yapıyor. Sportif, modern, şık, salaş tarzlar oluştururken taytların konforlu gücünden yararlanabilirsiniz. İster düz ister fitilli tayt modelleri olsun, hepsi stili zenginleştiriyor. Mutlaka dolabınıza bir adet yüksek bel tayt ekleyin ve mümkünse siyah olsun.

Blue Jean

Mom Jean, boyfriend Jean, jogger Jean ve klasik Jean… Hepsi hayatımızda olmayı hak eden rahat ve şık parçalar. Stilinize yalnızca klasik kesim blue Jean eklemeyin. Biraz hareketlenin jogger pantolon ya da beli lastikli kot pantolon modellerine şans verin. Her iki model de tıpkı mom jean’ler gibi klasikleşti ve stillere yerleşti. Hafif, özgün, rahat ve şık pantolon deneyiminde yeniliklere açık olun.

vetta moda ekibinin çılgın çizgilerini taşıyan tüm kıyafetler, zamansız tasarımlarıyla stilinize eşlik etmek için hazır bekliyor. Stilinizi zamansız, enerjik, ruhu olan parçalarla oluşturmak için vetta moda sizinle.