Hafta Sonu Tayt Kombinleri ile bir Başka Güzel

Hafta Sonu Tayt Kombinleri ile bir Başka Güzel

Tayt kombini fikirleri haftanın her gününe dolayısıyla tüm yıla yayıldığında güzelleşiyor. Taytları sadece sportif yaşamla ilişkilendirmek ve sadece pilates, yürüyüş, koşu ile sınırlandırmak rahat bir stil yaşamına elveda anlamına geliyor. Neden tüm dünyada rahatlığıyla cezbeden ve şıklığıyla ise “less is more!” dedirten bu denli keyifli bir parçayı sadece spor yaparken giyelim ki? Üstelik tayt artık cool iş rutinine sahip kurumsal yapılarda dahi kabul görmeye başlanan bir kıyafetken tayt kombini fikirleri kurumsala göz kırparken? Asla kabul edilemez! İşte bu yüzden bugün size hafta sonuna özel tayt kombinleri için birkaç küçük tüyo vermeye hazırız. vettamoda’nın yetenekli tasarımcılarıyla tayt nasıl giyilir, inceleyelim. Başlayalım mı?

Tayt sweat kombini ile hafta sonunu konforlu geçirin

Tayt sweat kombini giyme fikri bile rahat hissetmek için yetiyor bazen. Dünyanın en rahat giysisi ilan edilen ve adeta evrensel moda anlayışının yegâne temsilcisi sayılan taytlar, crop kombini haricinde en çok sweat kazaklarla birlikte giyiliyor. Simsiyah, yüksek bel tayt üstüne renkli mesela canlı kırmızı sweat tercih ederek dinamik kombin elde edebilirsiniz. Taytların zengin rahatlığı yumuşak dokular, salaş parçalarla mükemmel uyum sağlıyor. Hafta sonu kombini yaparken siz de rahat ve şık arayışındaysanız neden tayt & sweat kombinine şans vermiyorsunuz?

Biker taytlarıyla hafta sonuna keyifli adımlar atın

Biker tayt ya da daha genel bir tanımlamayla kısa tayt modelleri son yıllarda sizce de kalıcı yer edinmedi mi? Kısa tayt konforunu dünyayla paylaşan modacılar, kombin fikirlerini de canlandırdı, kabul edelim. Şimdilerde rahat giyim denince akıllara biker tayt kombini fikirleri geliyor. Biker tayt hem crop hem sweatshirt hem de basic bluzlarla iyi görünüyor; kot mont, şişme mont, gömlek ceket, kimono gibi dış giyim parçalarıyla çok cool bir hava yayıyor. Kısa tayt, basic crop, mevsime uygun salaş bir hırka ya da belki bir gömlek ile siz de havalı kombin yapabilirsiniz.

Hem rahat hem şık kombin ile hafta sonuna cool giriş yapın

Tayt kombini fikirleri şıklığa doymuyor. Tayt ile davete, buluşmaya, alışverişe, ofise son derece şık gidebileceğinizi ya da hafta sonu miskinliğini tayt şıklığıyla tamamlayıp sosyalleşmeye çıkabileceğinizi biliyor muydunuz? O zaman sıkı durun, hemen size şık tayt kombini önerisi sunuyoruz: Simsiyah uzun bir tayt giyin, üstüne dökümlü basic bluz, üstüne nüde tonlarında yumuşak bir hırka, topuklu bir çift ayakkabı, uzun bir kolye, şık çanta… İşte hafta sonu buluşmasına hazırsınız!

Basit bir taytla dünyanın en rahat ve en şık insanı gibi hissetmek çok kolay. vetta moda, şık tayt seçkisi ile size hafta sonu evde miskinlik yaparken ya da arkadaşlarınızla miskin buluşma planlarken şık görünmenize yardımcı olur. Bedeninizi kısıtlayan ve rahatsız hissettiren parçalara veda edip kendinizi taytların özgür rahatlığına bırakabilirsiniz. vetta moda sizinle!