Dış Giyim Dosyası Açılıyor: Mont ve Kaban Nasıl Kombinlenir?

Dış Giyim Dosyası Açılıyor: Mont ve Kaban Nasıl Kombinlenir?

Sonbahar ve kış mevsiminin en önemli parçası kabanlar, şıklığın imzasını taşıyor. Mont ve kaban kombinleri eskisinden çok daha önemli artık. Dış giyim şıklıkta ciddi rol oynuyor, modacılar bu şıklığı şekillendirmek için klasik ve modern tasarımlarla seçenekleri artırıyor. Kısa ve uzun kaban kombinleri renk, desen, doku farklılıklarına göre kombin fikirleri veriyor. Vetta Moda ekibi, soğuk havaların iyiden iyiye hissedildiği şu günlerde kaban dosyasını açıyor ve uzun – kısa kaban kombini önerileriyle stilinize dokunuşlarda bulunuyor. O zaman gelin, birlikte dış giyim modasına yakından bakalım.

Sonbaharda trençkotların romantik şıklığını keşfedin

Sonbahar kombini fikirleri doğanın tonlarını taşıyan romantik stillerle dolu. Romantik sonbahar stili denince akıllara trençkot modellerinin düşmemesi imkânsız. Trençkot, fazlasıyla nostaljik bir parça olmasına karşın şehirli kadının en modern kombinlerinde başrolü oynuyor aynı zamanda. Trençkot kombinleri zaman geçtikçe yenileniyor, trençkot modasının güncellenmesini sağlıyor. Dizlerinizin hemen üstünde biten şık, minimal, nüde tonlarında bir elbise üstüne giyeceğiniz klasik kesim trençkot ile sonbaharda romantizm rüzgârı estirebilirsiniz.

Uzun kaban kombini ile sıcacık hissederken şıklıktan ödün vermeyin

Uzun kaban modelleri hep in! Moda dünyasının kalbinde yer edinen klasiklerden biri olan uzun kaşe kabanlar, modern tasarımlarıyla her kış yeniden cezbedici görünebiliyor. Uzun kaban kombini fikirleri sıcacık görüntüleriyle iyi hissettirmeyi başarıyor. İşe giderken kalem etek, şifon gömlek, topuklu ayakkabı ve kırçıllı bir uzun kaban ile şahane görünebilirsiniz. Bu kombini blue Jean, triko kazak gibi basit parçalarla da meç edebilir, kabanın joker şıklığıyla salınabilirsiniz. Renkli tarzı benimsiyorsanız eğer bu yılın trendleri arasında yer alan kırmızı, bordo, pembe, hardal sarısı, mavi ve kiremit renklerini mutlaka incelemelisiniz.

Şişme montların hafifliğini sportif tarzınızla birleştirin

Şişme montların olmadığı bir kış düşünülemez. Şişme mont kombini sportif stili yansıtıyor. Ancak ofis kombini yaparken de şişme montların cezbedici konforundan yararlanmak mümkün. Şişme montlar genç kuşağa daha çok hitap ettiği için sokak stilinde bolca kombin görebiliyoruz. Uzun ve kısa şişme mont kombini fikirlerine kulak vermelisiniz. Kısa modeller günlük stilde yer edinirken uzun modeller elbise, etek gibi daha şık parçalarla kullanılıyor. Renk konusunda ise kahve tonları, siyah, kırmızı, pembe tonları öncelikli tercih ediliyor.

Salaş ve rahat stilinize kot montları ekleyin

Kot ceket ya da kot mont modelleri yüzlerce tasarımla şaşırtmaya ve hayran bırakmaya devam ediyor. Oversize, boyfriend kot ceket modelleri salaş tarzın en önemli parçasına dönüştü. Mini kot ceketler ise hem nostaljik ve modern hissettiriyor. Klasik boy kot ceket modelleri yaz gecelerinde ve sonbahar mevsiminde her parçaya uyum sağlıyor. Tayt, crop top ve kot mont/ceket üçlüsü bu senenin trendleri arasında boy gösteriyor; bizden söylemesi!